02-06-2007

Επιτέλους σήμερα κατάφερα να ανεβάσω τις μισές από τις εικόνες του Πάσχα.... Ελπίζω να προλάβω να ανεβάσω και την επόμενη συλλογή πριν πάω στο χωριό και έρθω με φρέσκιες!!!!

Δείτε τις όμορφες εικόνες απ' την ημέρα του Πάσχα στο χωριό και κανονίστε όλοι του χρόνου να κάνετε

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!!!

 

13-03-2007

Η διαδικτυακή κοινότητα της περιοχής μας όλο και αυξάνεται!!!! Πραγματικά είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε  ένα ένα τα χωριά μας να αποκτούν το δικό τους χώρο στο διαδίκτυο και να βγαίνουν στην επιφάνεια!!!!

Μπορείτε λοιπόν να δείτε το Κεντρικό (ανήκει και στο δήμο μας) http://www.kentriko.gr  και

το site της Μεγαλόχαρης http://www.megalohari.gr  Πραγματικά αξίζει τον κόπο να περιηγηθείτε στις σελίδες του και να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ! Οι συντοπίτες μας μαζέψανε πραγματικά πάρα πολύ υλικό και ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!!!

Ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να κάνουμε κι εμείς το ίδιο!!!!!

 

23-02-2007

Και νέα συλλογή εικόνων απ' το χωριό μας...  Έκανα "κοπάνα" μιάμιση μέρα και "πετάχτηκα μέχρι το χωριό... Πήγα βέβαια "ανοργάνωτη" χωρίς μπαταρία στη μηχανή κ.λ.π. και πολλές εικόνες βγήκαν ....αποκριάτικες!!!! Την επόμενη φορά θα προσέχω!!!! Το χωριό όπως πάντα υπέροχο!!! Είχε και καλό καιρό (φέτος έτσι κι αλλιώς δεν είδανε χειμώνα) εκτός απ' το βράδυ που έκανε κρύο... (απόλυτα φυσιολογικό θα μου πείτε!!).

Δείτε τις νέες ...αποκριάτικες εικόνες!!!

 

10-02-2007

Τελικά τα κατάφερα!!! Με παίδεψε το ρημάδι (μιας και δεν είμαι "επαγγελματίας") αλλά δεν του 'κανα τη χάρη!!! Άλλαξα τις συνδέσεις ανάμεσα στις συλλογές εικόνων και στις πληροφορίες (αυτό ήταν που με βασάνισε) και επιτέλους ανέβασα και δύο νέες συλλογές που έστειλαν δυο "νέοι συγχωριανοί" μας... Και τους λέω νέους συγχωριανούς γιατί και οι δύο είναι γαμπροί στο χωριό μας!!! Πάντα το λέγαμε ότι οι γαμπροί του χωριού μας αγαπάνε πολύ τον τόπο μας κι αυτό επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά!!!! Τους ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!!

Δείτε τις νέες εικόνες απ' το χωριό μας!!!

Εικόνες με το φακό του Λευτέρη Μοσχούτη

Εικόνες με το φακό του Παναγιώτη Τσάπαλου

Υ.Γ. Με την ευκαιρία να ζητήσω και μια συγνώμη απ' τον Παναγιώτη γιατί καθυστέρησα πάρα πολύ να ανεβάσω τις φωτογραφίες που μου έστειλε... Παναγιώτη υπόσχομαι ότι τις επόμενες θα τις ανεβάσω στο ..πιτς φυτίλι!!!

Βικτωρία Γαλαζούλα

10-01-2007

 

Αλλη μια ιδιωτική πρωτοβουλία με αγάπη και μεράκι για την προβολή του τόπου μας!!!!!
Κάποιοι συγχωριανοί μου απ' το δεύτερο χωριό μου την Χώσεψη (Κυψέλη) φτιάξανε και ανεβάσανε το

http://www.hosepsi.net

Δείτε το!!!!!!


10-01-2007

 

Σ' ένα ταξίδι μου με αεροπλάνο πέρασα κοντά απ' το χωριό μας... Έβγαλα κάποιες φωτογραφίες της περιοχής μας... Δεν είναι οι πολύ καθαρές βέβαια (λίγο η μη καθαρή ατμόσφαιρα λίγο η απόσταση λίγο το τζάμι του αεροπλάνου) αλλά βλέπεις το σχήμα απ' τα Φρούσια όρη και το χωριό μας... Τις παραθέτω στις πληροφορίες για τα Φρούσια...

Δείτε τες!!!!!!


 

Νέα 2007 Νέα 2004-2006